Újpest-Városkapu Gyógyszertár

...hétfőtől szombatig 7-21 óráig várjuk Önöket a Váci úti Tesco áruházban Tel: 236-0993

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése
Címlap Webpatika Vásárlás Higiénia Intim higiénia Vitagyn hüvelykrém 30g +applikátor

PDFNyomtatásE-mail


Vitagyn hüvelykrém 30g  applikátor
Tekintse meg a nagy képet


Vitagyn hüvelykrém 30g +applikátor

( Egészségpénztárra elszámolható )


Kérdezzen a termékről

Vitagyn C hüvelykrém


A savas kémhatású alapanyagba ágyazott hatóanyagai közül a C-vitamin (aszkorbinsav) azonnal visszaállítja és fenntartja a hüvely savas kémhatását, elősegíti a természetes tejsavbaktérium-flóra növekedését és erősíti a szervezet saját, sejtes immunrendszerét, vagyis a kórokozókkal szembeni védekezést.  A kombinációban lévő másik hatóanyag, az ezüst ismert baktérium – és gombaellenes aktivitása további előnyöket jelenthet a bakteriális vaginózisok kiújulásának megelőzésében.

 

Használati útmutató

Vitagyn C
savas pH-értékű hüvelykrém
(használati útmutató)

A savas hüvelyi kémhatás helyreállítása (3,8 és 4,4 közötti tartományban) gátolja a bakteriális vaginózis kialakulásáért felelős mikroorganizmusok növekedését. A savas környezet nem kedvez az E. coli elterjedésének, ezért megakadályozza a húgyúti fertőzések kiújulását. A hüvely savas kémhatása semlegesíti a Trichomonas vaginalist és megakadályozza a Candida elterjedését a hüvelyhámban.

Összetétel: víz, cetil-sztearil alkohol, glicerin, édesmandula-olaj, cetil-sztearil alkohol (20) OE, sheavaj, nátrium-poliakrilát, ezüstcitrát, nátrium-aszkorbil-foszfát, tokoferil-acetát, imidazolidinil-urea, trietil-citrát/bht, szilikonolaj, butil-parabén, izobutil-parabén, izopropil-parabén, maltodextrinek, nátrium-hidroszulfid, EDTA dinátrium só, tejsav.

Javallat: bakteriális vaginózis és visszatérő húgyúti fertőzések kezelésének és megelőzésének kiegészítésére. Alkalmazása különösen hasznos visszaesés esetén, ill. antibiotikumokkal történt kezelést követően. A Vitagyn C hüvelykrém helyreállítja és fenntartja a hüvely élettani pH-értékét, és elősegíti a természetes Lactobacillus-flóra növekedését. Ezáltal megelőzi, akár a terhesség ideje alatt is, a bakteriális vaginózis kialakulásának kedvező feltételek létrejöttét.

Ellenjavallatok: az orvostechnikai eszköz egy vagy több összetevőjével szembeni ismert túlérzékenység.

Használati utasítás: A készítmény alkalmazása előtt mosson kezet. A Vitagyn C hüvelykrémet naponta egyszer használja, lehetőség szerint este lefekvés előtt, 6 egymást követő napon át. Fenntartó kezelésként hetente 1-2 alkalommal használja, 12 vagy több héten keresztül. A Vitagyn C szagtalan, nem hagy olajos nyomot, és nem színezi el az alsóneműt.

  1. nyissa ki a tubust, és csavarja a tubus nyakára az eldobható applikátort.
  2. finoman nyomja össze a tubust, hogy a krém a zárókupakig töltse meg az applikátort.
  3. csavarja le az applikátort a tubusról, és vezesse be a hüvelybe amennyire mélyen lehetséges. A felhelyezés megkönnyítése érdekében célszerű ezt a műveletet fekvő pozícióban végezni. Nyomja le az applikátor szárát annyira, hogy a krém teljes mennyisége kiürüljön. Az applikátort a használat után ki kell dobni; még egyszer nem használható fel.

Figyelmeztetés: minden helyi alkalmazásra szolgáló készítmény használata túlérzékenységet okozhat, különösen, ha tartósan alkalmazzák; ha ez kialakul, szakítsa meg a kezelést, és forduljon orvoshoz. Gyermekektől elzárva tartandó. Ne nyelje le. Szembe ne kerüljön. Csak akkor használja együtt más orvostechnikai eszközzel vagy gyógyszerrel, ha ezt előtte orvosával megbeszélte. Az eszköz saját használatra javasolt.

Figyelem: a doboz lezárva, fénytől és hőtől védve tárolandó.
A csomagoláson feltüntetett lejárati idő után, ill. ha a csomagolás bontott vagy sérült, ne alkalmazza a készítményt.

A doboz tartalma: 30 g tartalmú alumínium tubus 6 eldobható applikátorral.

ORVOSTECHNIKAI ESZKÖZ, NEM TÁMOGATOTT GYÓGYÁSZATI SEGÉDESZKÖZ

Gyártó:
Farma-Derma s.r.l. - Via dei Bersaglieri, 10 – 40010 Sala Bolognese (BO) OLASZORSZÁG (ITALY)

Forgalmazó:
Phytotec Hungária Bt.
1026 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 61.


Hozzáférhetőség

Raktáron: 2Termék kereső


Speciális keresés

Akcióink

 OGYÉI engedély

logo

Felügyeleti szerv: Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet (OGYÉI)

Belépés


Névnap

Ma 2015. december 01., kedd, Elza napja van. Holnap Melinda és Vivien napja lesz.

Kosár


A bevásárlókosara jelenleg üres.